Kundservice

Kundservice2019-02-02T12:37:11+00:00

Kvarglömda saker
Kontakta Marknadskoordinator
Christina Löfgren
070-456 27 97

Skötrum
Vid hissarna finns vårt skötrum. Där finns fåtöljer för vuxna och barn och även barnstolar. Det finns såklart ett skötbord och en mikro att värma mat i. Inne i skötrummet finns även en toalett. Välkommen!

Parkering
Vi har totalt 1000 kostnadsfria p-platser.  200 av dessa finns i vårt lättillgängliga p-garage under köpcentrumet, maxhöjd 2.15. Max p-tid är 4 tim. Det gälle både inne i p-garaget och ute. Vårt vaktbolag Säkerhetstjänst i Väst ronderar dagligen våra parkeringar, de nås på tel. 05010-202 50.

P-platser för rörelsehindrade
Vi har totalt 14 st. p-platser för rörelsehindrade. 6 platser finns i vårt p-garage, 3 platser utanför entrén vid apoteket och 5 platser utanför entrén vid Blomsterlandet.

Familjeparkering
Vi har 15 familjeparkeringar som är extra breda. 6 platser finns vid entrén vid apoteket och 9 platser vid entrén vid
Blomsterlandet.

Hjärtstartare
På Elins finns två hjärtstartare, den ena sitter utanför apotekets entré (se bild nedan) och den andra mitt emot Ica Maxis spelbutik.
hjartstart

Ledarhund/assistanshund
Certifierad ledar/assistanshund för t. ex. diabetes eller epilepsi är tillåtet att ta med in i gallerian om det tydligt framgår att hunden är i arbete och så länge den är i arbete åt den funktionsnedsatta. I övrigt är det ej tillåtet att ta in hundar i gallerian.

Wifi
Vi har trådlöst internet utan kostnad. Anslut till det öppna nätet ”Elins Esplanad” och godkänn reglerna, sen är du igång.

Karta