Julhjälpen kommer till Elins Esplanad

Lördag och söndag 3-4 december kl. 11:00-16:00 finns Julhjälpen Skaraborg på plats hos oss på Elins Esplanad. I Sverige idag lever ungefär 186 000 barn i fattigdom. Anledningen till varför barnen lever i fattigdom är olika men enligt Rädda Barnen är de flesta barn till ensamstående föräldrar vilket även är Julhjälpens erfarenhet. Julhjälpen hjälper dessa familjer med mat och julklappar. Ingen familj ska behöva gå hungrig och inget barn ska behöva vänta på Tomten som aldrig kommer.

Kom gärna förbi när Julhjälpen finns på plats hos oss på Elins Esplanad. Drick glögg för en valfri peng och tävla om fina priser. Alla intäkter går oavkortat till mat åt de sökande familjerna. Om du vill och har möjlighet får du gärna lämna en julklapp som förmedlas vidare till barnen. Eller så kanske du bara vill veta mer om julhjälpens verksamhet.

Varmt välkommen!

Dela inlägget:

Datum:

3 december 2022

Tid:

00:00
 - 00:00

Plats:

Elins Esplanad
Populära sökningar

Har du frågor & tips till lilla Elin

Har du feedback, frågor eller tips till lilla Elin kan du skicka in det här. Formuläret är anonymt så vi kommer tyvärr inte kunna svara dig personligen. Om samma fråga blir inskickad flera gånger kommer vi att publicera den under Vanliga frågor och svar.

Tack för att du hjälper lilla Elin att bli en ännu bättre kompis!